Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Når du fortsætter med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies på din enhed som beskrevet i vores regler om cookies.
Book nu

Anmeldelser

8,3 Anmeldelseskarakter
Pointfordeling
Rengøring
8,7
Komfort
8,6
Overnatningsstedets beliggenhed
8,0
Faciliteter
8,4
Personale
7,8
Værdi
8,2
Anmeldelser
    dk
    8,3
    21. oktober 2017
    Rigtig fin lejlighed for en familie med 2-4 børn. Meget tæt på u-bahn 🙂
    dk
    10
    20. oktober 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    dk
    7,5
    26. september 2017
    Manglede siddepladser/spisepladser til os alle. Vi var 4 voksne og 5 børn, og der varkun et mindre spisebord. Derudover manglede der vin glas. Ingen overhovedet :)
    Dejligt med 4 værelser og 2 badeværelser Kort afstand til U Vagn, som var nemt og hurtigt at bruge
    Johan
    dk
    10
    16. juli 2017
    Ja
    Friderichsen
    dk
    7,5
    15. maj 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Friderichsen
    dk
    10
    30. december 2016
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Carina
    dk
    8,8
    4. november 2016
    Rigtig fin lejlighed
    Lå måske lidt langt ude men ok
    Dejligt rent, mangle ikke noget, helt nyt
    lene
    dk
    7,5
    24. oktober 2016
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    morten
    dk
    10
    26. september 2016
    God lejlighed der dækker ens behov.
    Jeg synes ikke om at skulle betale 5 euro for brug af internettet om dagen. Set i lyset af jeg allerede havde betalt 380 euro for lejligheden. Det tog os ca. 1 dag før vi fik det til at virke. Så et godt råd.. Sluk internettet.. vent 1 min og tænd igen samt tag det ud fra bagved tv'et.. så fungere det perfekt. Skal da lige nævne at danseskolen der ligger i bygningen valgte at træne sent lørdag aften... Men jeg overlever... :) :)
    Jeg synes alt i lejligheden levede op til mine forventninger. Der var hvad jeg skulle bruge. Jeg synes det var nemt at finde og kunne godt lide beliggenheden. Ikke at der sker så meget i området.. men det er nemt at komme til og fra alt derfra.
    Brita
    dk
    6,7
    5. april 2016
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Lola
    dk
    10
    26. januar 2016
    Skøn lejlighed
    Super lejlighed og rigtig god beliggenhed
Luk